EŞKEL ESENCE YAPTIĞI AÇIKLAMALAR Esnafa Verdiğim Sözleri Bir Bir Tutuyorum

03.06.2011 18:19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emir Ali Usta'nın Açıklamalarını Dinlemek İçin Tıkla

Esnafa Verdiğim Sözleri Bir Bir Tutuyorum  ESENCE EŞKEL İLİ YAPTIGI  AÇIKLAMALAR

Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emir Ali Usta Radyo POYRAZ ve www.mudanya.gen.tr'ye yaptığı açıklamada oda seçimlerinden önce verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye başladıklarını belirtti.

Emir Ali Usta 1/1000'lik planlar esas alındığından iptal edilen Eşkel'den öte köylerin ruhsatlarının büyük sıkıntı doğurduğunu bu sorunu gidermek için konuyu İl Genel Meclisi'ne taşıdıklarını ve İl Genel Meclisi'nden geçici ruhsat verme kararının çıktığını söyledi.

Usta verilen geçici ruhsatla Eşkel'den öte köylerdeki esnafın 1/1000'lik planlar çizilinceye kadar yaşayacakları mağduriyetin giderildiğini vurguladı.

Emir Ali Usta İl Genel Meclisi......

 

Üyelerine ve özellikle Mudanyalı 4 İl Genel Meclisi Üyesi ve Mudanya Kaykamı Adem Öztürk'e konuya gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.


Yine Ustalık Belgesi Sınavları Açılacak

Usta yine seçimden önce esnafın yanında çalıştırdığı elemanlara kalfalık ve ustalık belgesi verecekleri vaadinde bulunduğunu ve bu vaadinde Nisan ayı içerisinde  gerçekleştirecekleri müjdesini verdi.

Usta son olarak manikür pedikür kategorisinde sınavların gerçekleştirildiğini hatırlatarak sınavlarda başarılı olanların ustalık belgelerine kavuştuklarını belirtti.

Emir Ali Usta'nın Açıklamalarını Dinlemek İçin Tıkla

Konu ile ilgili önceki haberimiz

Emir Ali Usta Oda Başkanlığı'na Yeniden Aday

 

Emir Ali Usta Tekrar Mudanya Esnaf Odası Başkanı Seçildi. Truva Atı Benzetmesi Güne Damgasını Vurdu.